15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • KUMTEL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PLASTİK SAN. TİC. A.Ş.

    KUMTEL DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PLASTİK SAN. TİC. A.Ş.

    12 HALL | K-24

    Kumtel, yıllardır sadece bir marka olmanın ötesinde, aynı zamanda bir aile olarak Türkiye'ye değer katmayı amaçlıyor. Hikayemiz, sevdikleri bir araya getiren ve markamızın ismini aldığı Kumbaralı bir Telefon etrafında başladı. Kumtel, tüm aileleri saran muhabbet ve sıcaklığı tasarlamak için yoluna devam ediyor. Başlangıçta heyecanla dolu bir hikaye olan bu serüven, zamanla bir aileden başka ailelere uzanan bir dostluğa dönüştü. Dünyanın dört bir yanındaki herkesle duyguları paylaşmanın gücüne inanıyoruz. Kumtel, sadece ürünleriyle değil, aynı zamanda zamanı paylaşmanın ve bir arada olmanın getirdiği mutluluğu ve konforu da tasarlıyor ve geliştiriyor.

  • Placeholder
  • KÜPÇÜOĞLU METALURJİ İNŞ. NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    KÜPÇÜOĞLU METALURJİ İNŞ. NAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | K-44

    2006 YILINDA KURULAN İŞLETMEMİZ METAL İMALAT KONULARINDA ÇALIŞMAK AMACIYLA KURULMUŞTUR. 2014 YILINDA BEYAZ EŞYA VE METAL ÜRETİM GRUBU'NDAKİ FAALİYETLERİNİ TAMAMEN YARDIMCI SANAYİ HİZMETİNE DÖNÜŞTÜRMÜŞTÜR. 2021 YILINDAN İTİBAREN KENDİ ÜRÜNLERİNİ ÜRETMEYE BAŞLAMIŞTIR. ÖZELLİKLE BEYAZ EŞYA OCAK GRUBU'NDA ÇEŞİTLİ ÜRÜNLERLE MÜŞTERİLERİNİ BEKLİYOR. İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYOR. İŞLETMEMİZ 10.000 METREKARE KAPALI ALAN ÜZERİNDE TOPLAM 19.000 METREKARE ÜZERİNDE KURULMUŞ OLUP, BASKI ATÖLYESİ BULUNMAKTADIR. KAYNAKLI İMALAT, GRUPLAMA, BORU ŞEKİLLENDİRME, KALIP ATÖLYESİ VE ÜRETİM İLE HİZMET VERMEKTEDİR

  • LAZOĞLU (ŞEVKET AKTÜRK)

    LAZOĞLU (ŞEVKET AKTÜRK)

    11 HALL | B-32

    Şevket Aktürk firması 2001 yılında bıçak imalatına dahil olduğumuz sanayi sektöründe birçok modelde kesici takım üretimine devam etmektedir. Firmamız Lazoğlu markasına ve birçok prestijli firmaya ürün tedarik etmektedir. Toplam 3800 metre kapalı alanı, toplam 120 personeli ile yenilikçi ve güçlü, sektöre yön veren bir kadroya sahiptir. biz bir şirketiz.

  • LEYDİ MUTFAK - ENKAY ALÜMİNYUM (ENKAY ALİMİNYUM LEV. MUT. EŞY. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    LEYDİ MUTFAK - ENKAY ALÜMİNYUM (ENKAY ALİMİNYUM LEV. MUT. EŞY. İNŞ. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    11 HALL | B-42

    1984 yılında alüminyum döküm hattının kurulmasıyla büyüme trendine başlayan firmamız, 1988 yılında Karadeniz Bölgesinde bir ilk olan Alüminyum Eloksallı Mutfak Gereçleri üretmiştir. 1995 Yılında Enkay Alüminyum Limited Şirketi'nin kurulmasıyla yanmaz, yapışmaz mutfak gereçleri üretimine başlanmıştır. Enkay Ailesi olarak hedefimiz ekip yaklaşımıyla çalışmak ve uluslararası standartlarda çok çeşitli dayanıklı, ekonomik ve ergonomik ürünler üretmektir.

  • LOVA PLASTİK SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    LOVA PLASTİK SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-12

    2017 yılında kurulan firmamız üretmekte olduğu ürünler ile bugün, kalite ve tarzını temsil eden tasarımları, sıra dışı renkleri ve üretimdeki üstün ekip çalışmasıyla, ev ve mutfak ürünleri sektöründe kendinden bahsettirmeyi başardı. Lova Plastik ürünleri, ülke çapında market zincirleri ve seçkin mağazalarda yerini alarak, piyasadaki kaliteli ürün gamına renk katmayı hedefliyor. Türkiye’de giderek ilgisi artan Lova Plastik ürünleri, Avrupa ülkeleri başta olmak üzere 25’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir. Lova Plastik olarak biz, dar kalıpların içine sıkışmış olan plastik sektörüne yeni bir heyecan katmak niyetindeyiz.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • M.ERDEM PLASTİK HAM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    M.ERDEM PLASTİK HAM. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-16

    Plastik Ev & Mutfak ürünleri üreticisi olarak, 30 yılı aşkın tecrübe ile üretime devam eden MERDEM PLASTİK, yüksek müşteri ve çalışan memnuniyeti odaklı, belgelenmiş kaliteyi uygun fiyata sunma politikası ile yatırımlarına devam etmektedir. Firmamız gelişmiş teknolojiye sahip makine parkurunda, ürün alma, kalıp içi etiketleme robotları ile seri ve verimli üretim gerçekleştirmektedir. Özel tasarım kalıplarımız ile 200 ün üzerinde geniş ürün portföyü oluşturarak, kaliteli ve gıdaya uygunluğu belgelenmiş ürünü insan sağlığını gözeterek müşterilerimizin kullanımına sunmaktayız. MERDEM Plastik toplam kalite politikasını; ISO 9001:2015 - KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ, ISO 22000:2018 - GIDA GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ Belgeleri ile sürdürmektedir.

  • Placeholder
  • MELİSA PLASTİK ZİRAİ İLAÇ GIDA DAY. TÜK. MAL. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • MELODY HOUSEWARE (CNS EV GEREÇLERİ PLASTİK SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)