15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • HOMAPEX PRATİK EV EŞYALARI - FERHAT CEM CERENOĞLU

    HOMAPEX PRATİK EV EŞYALARI - FERHAT CEM CERENOĞLU

    12 HALL | K-60

    Homapex Markası ile 2020 yılından günümüze, Ev, Banyo ve Mutfak gereçlerinin üretimi ve satışında faaliyet göstermekteyiz. Konya’da bulunan üretim tesisimizde, minimal tasarımları ile günlük yaşantınıza kolaylık sağlamanın ötesinde, imalata dönüştürülen her tasarımı değerli kılmak adına sürekli kendimizi yenilemekte ve daha iyisini üretmek için daima çaba sarf etmekteyiz. Her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan ürün yelpazemizi, tasarımdan nihai tüketicinin kullanımına kadar müşteri memnuniyeti öncelikli olmakla birlikte, kalite odaklı tutmaktayız. Tasarımdan üretime, pazarlamadan dağıtıma kadar daima dünya markası olabilmeyi hedeflemekte ve bu bilinçle uğraş verdiğimiz sektörde rekabet gücünün kendini yenilemek ve inovasyona önem vermek olduğuna inanmaktayız.

  • Placeholder

    HOMESPIRIT (AHMET VOLKAN BERKÖZ - VOLKAN TEKSTİL ÜRÜNLERİ İMALATI VE TOPTAN SATIŞI)

    11 HALL | E-54

    FİRMAMIZ AHŞAP, METAL, CAM VE MERMER BİRLEŞENLERİ İLE DEKORATİF EV VE MUTFAK EŞYALARI İLE AYDINLATMA OBJELERİNİ DİZAYN EDEREK ÜRETMEKTEDİR. ÜRÜNLERİMİZE ÇUBUKLU/ BEYKOZ MAĞAZAMIZ, ANLAŞMALI MOBİLYA VE AKSESUAR MAĞAZALARI, SHOPIER.COM VE INSTAGRAM ( home_spirit ) SAYFAMIZ ÜZERİNDEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

  • HOSLUOĞLU TEKSTİL VE EV TEKSTİL ELEKT. HED. EŞYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    HOSLUOĞLU TEKSTİL VE EV TEKSTİL ELEKT. HED. EŞYA SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | E-07

    Our Company, Hosluoglu, established in 2008 as a retailer in Istanbul. We reached to 20 stores for gifts, household items, home textile and apparel with our shop brand “The Company”. With the pandemic economic crisis, we have shrinked to 3 stores and focused on producing in Turkey for exporting to Europe. Our “Retro Time” brand is focused on designing and manufacturing daily and useful items in retro concept for the use of everyone. All our production is made in Turkey and we may also change our concept and accept branding for mass orders.

  • İKAS TEKNOLOJİ A.Ş.

    İKAS TEKNOLOJİ A.Ş.

    12 HALL | K-64

    KOBİ ve girişimcilerin teknik bilgiye ihtiyaç duymadan e-ticaret sitelerini açmalarını sağlayan yeni nesil e-ticaret platformu ikas, işletmelerin dijital dönüşümlerini kolaylaştırma ihtiyacına istinaden kurulmuş bir start-up’tır. E-Ticaret gibi e-ihracat süreçlerini de yönetmenizi sağlayan ikas, gelişmiş özellikleri ile tüm dünyaya satış yapılmasını sağlar. Ayrıca birbirinden farklı otomasyonları ve pazarlama araçları ile kullanıcılarının satışlarını artırmasında büyük rol oynar. E-Ticarette başarılı olmak isteyen işletmelere yönelik çözümler sunarak, satış ve yönetim süreçlerini tek sayfada optimize eder.

  • İSRA PLASTİK OYUNCAK AMBALAJ SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    İSRA PLASTİK OYUNCAK AMBALAJ SAN. İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-42

    Lüx plastik tepsi çeşitleri

  • KALE TERMOS SAN. VE TİC. A.Ş.

    KALE TERMOS SAN. VE TİC. A.Ş.

    11 HALL | E-36

    Kale Termos 40. yılı boyunca aşan üretimi boyunca sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın heyecanını duyar. Kurulduğu günden itibaren Plastik sektöründe üretim yapan şirketimiz; Plastik Piknik Termos, Musluklu Termos, Oto Termos, Medikal Termos, Soğutucular konusunda uzmanlığını yenilemekte ve geliştirmektedir.

  • KARASU PLASTİK EŞYA VE KALIP SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    KARASU PLASTİK EŞYA VE KALIP SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-36

    Çiçekleriniz bizimle hayat bulsun..

  • Placeholder

    KASTAMONU PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-24

    Kastamonu Plastik, 1980 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Firmamız öncelikle ambalaj sektöründe başladığı ticari hayatına daha sonra mutfak-banyo eşyaları, ev eşyaları ve bahçe mobilyaları kategorilerinde devam etmiştir.Kastamonu Plastik olarak ilk ihracatımızı 1990 yılında yeni çıkarmış olduğumuz Violet House markası ile İspanya'ya yaptık.1995 yılında kapasitemizi artırarak,makine parkurumuzu geliştirerek daha büyük parça ürünler dolap , koltuk ,sandalye üretmeye başladık .Günden güne hem kurumsal alt yapımızı oluşturarak hem de makine parkurumuzu teknolojik gelişmelere ayak uydurarak yeniledik 2012 yılında hali hazırda devam ettiğimiz Ambalaj üretimimiz sektörde büyümemizle beraber ; Beylikdüzü Ambalaj Fabrikamızın kurulmasını sağladık.

  • Placeholder

    KEO PLUS ÜRETİM TEDARİK SATIŞ İTH. VE İHR. A.Ş.

    12 HALL | I-48

    2014 yılında kurulan firmamız, seyahat endüstrisinde öncü bir rol oynayan Kırılmaz Valiz Üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Değerli müşterilerimize yüksek kaliteli, dayanıklı ve şık valizler sunarak seyahat deneyimlerini geliştirmeyi hedeflemekteyiz. Firmamız, kırılmaz valizlerin üretimi konusunda son teknolojiyi kullanmaktadır. Malzeme seçiminden üretim sürecine kadar titizlikle çalışarak, seyahat edenlerin değerli eşyalarını en iyi şekilde koruyacak valizler tasarlamaktayız. Kullanılan özel silikon malzeme, darbeler, sarsıntılar ve çizilmelere karşı üstün koruma sağlar.

  • KERAMİKA (ÜNSA MADENCİLİK TURİZM ENERJİ SERAMİK ORMAN ÜRÜNLERİ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş.)

    KERAMİKA (ÜNSA MADENCİLİK TURİZM ENERJİ SERAMİK ORMAN ÜRÜNLERİ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. VE TİC. A.Ş.)

    11 HALL | C-30

    Kuruluşundan bu yana, Çalışan ve Müşteri Memnuniyetini önemseyen, aynı zamanda asla taviz vermeden benimsediği Kalite Yönetimi Anlayışıyla Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesinde 60.000 metrekarelik alanda yüksek teknolojiye sahip, iyi donanımlı üretim tesislerinde, tedarik ettiği yüksek kaliteli hammaddeleri kullanarak 200’ün üzerinde farklı renk ve 750 den fazla model ile ayda 7 milyon adet üretim yapan Keramika, kulvarında Türkiye’de an fazla üretim yapan firma durumundadır

  • KM KAHRAMANMARAŞ METAL MAK. MUTF. GEREÇLERİ ÇELİK TİC. VE SAN. A.Ş.

    KM KAHRAMANMARAŞ METAL MAK. MUTF. GEREÇLERİ ÇELİK TİC. VE SAN. A.Ş.

    11 HALL | E-40

    KM Metal San. Tic. A.Ş. olarak 2011 yılından bu yana çelik mutfak eşyaları sektöründe tecrübeyle 4000 metrekare kapalı alanda üretim yapmaktayız. Yüksek kalite, modern makine parkurumuz ve yetişmiş kalifiye personelimiz ile çok yakın zamanda bölgemizin ve ardından ülkemizin lider üreticilerden birisi haline gelmek için yatırımlarına her geçen gün yenisini eklemekteyiz. Ürün portföyümüzü ve kalitesini her geçen gün arttırarak; tekli veya set olarak tencere, düdüklü tencereler, tavalar, çaydanlık ve cezve takımları üretmekteyiz. Tüm ürünlerimiz SGS kalite & sağlık testi sertifikalı olup; şu anda Avrupa, Ortadoğu ve Afrika'ya ihraç edilmektedir.

  • Placeholder

    KONERDEM GIDA PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-40

    PLASTİK EV VE MUTFAK EŞYALARI İMALATI