15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • Placeholder

    ACAR KAHVE DEĞİRMENLERİ VE HEDİYELİK EŞYA SAN. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-36

    1971 yılında kurulan Acar Değirmenleri, başarılı geçmişiyle bu sektörde Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer almakta ve hizmet sektöründe bölgesel lider olma vizyonuyla hareket etmektedir. Kurumsal yapısı, teknolojiye yaptığı yatırımları, yaratıcı tasarımları ve 1500 adetten oluşan zengin ürün çeşitliliği ile konusunda lider konumdadır. Zamak, pirinç, bakır, demir konusunda üretim yapan yapımız, rakiplerinden farklı olarak kahvedanlık setini ilk üreten ve tasarımları geliştiren tek firmadır. 60 kişilik uzman kadroya sahip olan şirketimiz; kahve setleri, çay setleri, tepsiler, değirmenler, fincanlar, cezveler, çaydanlıklar, lokumluklar, şekerlikler, hamam tasları, kaşıklar, küllükler gibi birçok üretime sahip yapısıyla hediyelik eşya sektöründe hizmet sunmaktadır.

  • Placeholder

    AKAY PLASTİK VE TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-32

    KURULUŞ Yaklaşık yarım asır önce, sektörün öncüsü olmak, Plastik sektöründe Türkiye ve ihracat pazarlarına yön veren güçlerden biri olmak amacıyla İstanbul’ da kurulmuştur. HEDEFLERİMİZ / İLKELERİMİZ - Varolan etik değerlerimize bağlı kalarak faaliyetlerimize odaklanmak, - Plastik Mutfak Ürünleri, Banyo, Ev Gereçleri, Temizlik Ürünleri, Bebek Ürünleri ve Kişisel Bakım kategorilerinde en kaliteli, şık ve pratik ürünleri üretmek, - Türkiye ve yurtdışı ülke pazarlarında yaygın bulunurluk sağlamak, üretimde kalite ve hizmette devamlılık sağlamak, - Müşterilerimiz, iş ortaklarımız, çalışanlarımız için katma değer yaratmak, en temel ilkelerimizdir. ÜRETİM 2017 yılında tamamlanan 30.000 m² kapalı alana sahip, teknolojik altyapısı, üretim ve depolama kapasitesi, ileri teknoloji

  • Placeholder
  • AKDENİZ DEPO LOJİSTİK EKİP. HIRDAVAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    AKDENİZ DEPO LOJİSTİK EKİP. HIRDAVAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-23

    Akdenizrack® Depo Raf Sistemleri sektörünün öncü firması olup, girişimci ve yenilikçi vizyonu ile sadece büyüyen Türkiye'de değil, dünya pazarlarında da tercih sebebi olmuştur. %100 Türk sermayesi ile 1980 yılında kurulan Akdenizrack®,TemesistRack Türk mühendislerinin katkıları ile Depo Sistemleri teknolojilerine yön vermektedir. Bilecik Organize Sanayi Bölgesinde tek çatı altında kurulu 20.000 m2 üretim alanına sahip olan Akdenizrack®, TS EN ISO 15512 standartlarında üretim yapmaktadır.Merkez ofisimiz İstanbul'da olup, yurtiçinde ve yurtdışında ise bayi ve bölge müdürlüklerimiz bulunmaktadır.Türkiye'nin büyümesini, ihracatın da büyümesine endeksli olarak gören, ismini ve sektördeki yerini daima yüceltmeyi hedefleyen vizyonumuzla, ihracat yapan birimimizi Akdenizrack® - Temesist A.Ş olarak hayata geçirdik.

  • Placeholder

    ALBAYRAK MELAMİN PLASTİK MUTFAK EŞYALARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-09

    Albayrak Melamin ve Plastik Firması 1986 yılından itibaren melamin ve plastik mutfak eşyaları üretmektedir. Özgün tasarımı, kalitesi ve zengin model çeşitleri ile her kesime hitap eden ürünlerini müşterilerine sunmaktadır. Bugün Albayrak, global arenada gelişimini istikrarlı bir şekilde sürdürerek yurt içi ve yurt dışında tüketicilerle buluşuyor; faaliyet gösterdiği ülkelerde pazar payını ve marka bilinirliğini her geçen gün arttırıyor. Tüm pazarlarda geniş dağıtım ağı ile sektördeki konumunu güçlendiriyor. Albayrak, sahip olduğu vizyon ve misyon doğrultusunda, müşteri memnuniyetini prensip edinerek aynı başarıları sürdürmekte ve yeni yatırımlar yaparak sektörde büyümeye devam etmektedir.

  • ALİNDAİR (KABEL SOĞUTMA SİSTEMLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.)
  • ALJMIEI TAŞ. MUT. EŞY. PLAS. TEKS. GIDA TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.
  • ALKAN PLASTİK MAMÜLLERİ TİC. SAN. LTD. ŞTİ.
  • ALKAR ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ALKAR ALÜMİNYUM SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | C-44

    Alkar Alüminyum Mutfak, 1994 yılında kurulmuş ve o tarihten bu yana mutfak sektöründe faaliyet gösteren bir firmadır. Firmanın amacı, sahip oldukları bilgi ve tecrübeyi siz değerli müşterileriyle paylaşarak en iyi hizmeti sunmaktır. Kurulduğu günden bugüne kadar geçen süre içinde sağlam ve işlevsel tasarımlarıyla tanınmış, geniş bir ürün yelpazesiyle yurt içinde ve yurt dışında tercih edilen bir firma olmuştur. Şirket, yüksek kalite, nitelikli hizmet, zamanında teslimat ve uygun fiyat gibi prensipleri benimsemiştir. Bu değerlere dayanarak, müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı amaçlayarak hizmet sunmaktadır. Sağlam bir işbirliği ve uzmanlıkla, Alkar Alüminyum Mutfak, müşterilerine en iyi çözümleri sunmaktadır.

  • ALMANAR MUTFAK GEREÇLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ALMANAR MUTFAK GEREÇLERİ İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | C-36

    AL MANAR MUTFAK GEREÇLERİ İTH. İHR. SAN .TİC. LTD. ŞTİ. 2019 YILINDAN BERİ KAHRAMANMARAŞ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİNDE MUTFAK EŞYALARİ SERKTÖRÜNDE ( KAPLAMALI ALÜMİNYÜM ÜRETİMİ- GRANİT - SERAMİK- TEFLON / TENCERE ,TAVA ,TEPSİ, CEZVE VS..) FAALİYET GÖSTEREN BİR İŞLETMEDİR . FİRMANIN ÜRETTİĞİ ÜRÜNLERİN %90 İHRAC EDİLMEKTEDİR. FİRMANIN SAHİBİ : NASIR HİLAL : MISIR UYRUKLU BİR İŞ ADAMIDIR .

  • ALYAPLAS PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ALYAPLAS PLASTİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-32

    Alya Plastik, 2014 yılında kuruldu ama sektördeki geçmişimiz 1968’e dayanmaktadır. Kalite, hizmet ve farklı tasarım seçenekleriyle müşteri memnuniyetini esas alan firmamız emin adımlarla ilerlemektedir. Alya Plastik, saksı üretimi başta olmak üzere, geniş ürün yelpazesiyle yurt içi ve yurt dışı piyasalarda bir hayli ilgi görmektedir. Üretim ve Pazar odaklı çalışan firmamız istihdam oluştururken hem de ülke ekonomisine katkı sağlamaktadır. Alya Plastik, Türkiye’nin gelişmesine paralel olarak, çevreye duyarlı ve yeniliğe açık bir anlayışla üretimini sürdürmektedir.

  • Placeholder