15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • EMAYHOME PLASTİK EV GEREÇLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    EMAYHOME PLASTİK EV GEREÇLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    12 HALL | J-24

    Ev gereçleri sektöründeki çalışmalarına 25 yıl önce ithalat ile başlayan Emayhome Plasti???? 2011 yılında Plastik Ev Gereçleri üzerine kurduğu üretim tesisi ile Üreten Türkiye'nin aktörleri arasında yer almıştır. Tüketicilerin hayatını kolaylaştıran ürünler üretmeyi hedefleyen ve memnuniyetlerini önceleyen Emayhome Plasti???? kısa sürede sektörünöncü firmalarından olmuştur.

  • EMAYYE METAL SAN. TİC. A.Ş.

    EMAYYE METAL SAN. TİC. A.Ş.

    11 HALL | D-30

    Emayye Metal Yalova’da faaliyetlerine başlamış olup; Emaye pişirme ürünler ve Sunum - Servis grubu üretminde uzman bir firmadır.Emayye Metal 21.000 m2 açık alan üzerinde kurulu 6000 m2 kapalı üretim tesisinde 126 makine ve 53 personelle " Emayye " markası altında üretimine devam etmekte olup, ürünlerini tüm Dünya'ya gururla ihraç etmektedir.Lisanslı desenler ve renkler, sürekli kendini geliştiren Ar-Ge departmanı ve yüksek kalite standartları ile sağlıklı, dekoratif ve uzun ömürlü emaye mutfak eşyalarının üretmi, Avrupa standartlarında gerçekleştirilmekte ve siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

  • ENSAR TEKSTİL GIDA PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    ENSAR TEKSTİL GIDA PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-28

    30 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip Ensar Hac; İslami hediyelik eşyalar ve Hac malzemeleri konusunda Türkiye'nin güvenilir markalarındandır. Seccade, tesbih, takke, hac kıyafetleri, kozmetik, hediyelik eşya ve cami - cenaze malzemelerinden oluşan 3000 çeşit ürün gamı ile hem toptan hem de perakende satış hizmeti vermektedir. 50 ülkeye ihracat yapan Ensar Hac; İstanbul’da 3 mağazası (Eminönü, İstoç ve Ataşehir), Türkiye'nin birçok yerinde satış noktaları, yurtdışında franchising mağazaları yanında online satış kanalında da hizmet kalitesini devam ettirmektedir. Kaliteli ürün temini, müşteri odaklı ve müşteri memnuniyeti amaçlı hizmeti ile, siparişleriniz zamanında teslim edilmektedir.

  • Placeholder

    ERKOÇ PLASTİK VE KALIP SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | G-41

    PolyTime / Erkoç Plastik 1993 yılında plastik ev eşyaları ve kalıpları üretmek amacıyla İstabulda kuruldu. Şirketimiz 60'tan fazla ülkeye ihracat yapmakta ve kalıp departmanımız 30 yıllık tecrübeyle yüksek kaliteli, yenilikçi kalıplar üretmek için en son teknolojiyi kullanmaktadır. Ürünler Her Türlü Plastik Ev Eşyası, Mutfak Gereçleri Ürünleri

  • Placeholder
  • ERVA POT (SATILMIŞ ADIGÜZEL ERVA GİYİM TUHAFİYE - ÇÖMLEK İMALATI)

    ERVA POT (SATILMIŞ ADIGÜZEL ERVA GİYİM TUHAFİYE - ÇÖMLEK İMALATI)

    11 HALL | E-09

    Ervapot, el sanatı olan çömlekçiliği yüksek teknoloji ile birleştirip doğa dostu dönüştürebilir ürünler üretmektedir. Ervapot; yenilebilir,doğa dostu, son derece sağlı ve kaliteli kırmızı topraktan ürünler tasarlayarak Türkiye’nin öncü üretici firmalarındandır.

  • Placeholder
  • ESCO EMAYE DÖKÜM SAN. VE TİC. A.Ş.

    ESCO EMAYE DÖKÜM SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | K-36

    1986'da Eskişehir'de kurulan, ESCO; modern ve full entegre üretim tesisleri ile, ev kullanım için, ocaklar, fırınlar, pişirici ve soğutucular gibi beyaz eşya sektöründe, sayılı, üretici ve ihracatçı firmalarındandır. Tüm dünya pazarları ve tüketicilerine, sağlıklı, emniyetli, kaliteli ve ekonomik ürünler sağlamayı prensip edinmiştir. Kalite Güvence Sistemi, Bureau Veritas tarafından belgelendirilmiş olup, elektrikli ve gazlı, pişirme cihazları, soğutucu ve dondurucu ürünleri, SGS-Fransa, Intertek-Almanya, CERTIgaz-Fransa, Nemko-Norveç, KTR-Kore, ISI-İsrail, SASO-Suudi Arabistan tarafından belgelendirilmiştir.

  • EVLE GLOBAL MAĞAZACILIK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • EVPLAS PLASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    EVPLAS PLASTİK SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | J-44

    Firmamız 2015 yılında Evplas Plastik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak Gaziantep de kurulmuştur. Firmamız; mutfak, banyo, ev gereçleri ve temizlik grubu ürünleri üretim ve satışını yapmaktadır. Tüketicinin değişen isteklerini ve gelişen sektörü takip eden firmamız tescilli My Lotus ve Lotus Box markasıyla gerek yurt içinde gerekse de yurt dışında saygın müşterilerle çalışmaktadır.

  • FİESTA (KENTEKSPORT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    FİESTA (KENTEKSPORT DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | K-40

    Firmamız KENT – FIESTA, kullanışlı ve ayrıcalıklı dizaynlara sahip pişirme grubunda yer alan cihazları üretmeye 1974 yılında başlamış olup, Çorlu OSB’de 50.000 m² lik alanda tam entegre bir üretim tesisine sahiptir. Çalışan sayısı 500 kişi olup, yıllık üretim kap: 400.000 ad. solo fırın, 50.000 ad. ankastre fırın ve artı 200.000 ad. set üstü&ankastre ocaktır. En iyi bilinen markamız FIESTA olup, müşterilerimizin kendi markalarıyla da üretim yapmaktayız. Avrupa, Balkan ve Baltık ülkeleri, Rusya, Orta Asya, Orta ve Güney Amerika, Orta Doğu ve Afrika ülkelerinden oluşan 100’ den fazla ülkeye başarılı satışlar yapmaya devam ederek gelişmeye ve büyümeye devam ediyoruz.

  • FRESHLİFE (EGEMEN PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    FRESHLİFE (EGEMEN PLASTİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | G-30

    Egemen Plastik, plastik mutfak ve ev eşyalarını değerli müşterilerine en yüksek kalitede ürün sunan, sektöründe liderliği hedefleyen bir kuruluştur. Egemen Plastik, kurulduğu 2002 yılından günümüze kadar müşteri memnuniyetine odaklanıp, çağın gerektirdiği yeni ürünleri yüksek kalitede ve hijyenik şartlar altında üretmeye devam etmektedir.