15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • VİNOLA ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    VİNOLA ANKASTRE MUTFAK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

    12 HALL | K-10

    Our company has been established in 2009 in Merzifon. We continue our production in 42.000 m2 opened and 22.000 cloased area with 300 workers. Annual production capacity is 400.000 pcs.

  • VİP AHMET EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT A.Ş.

    VİP AHMET EV VE MUTFAK GEREÇLERİ İTHALAT İHRACAT A.Ş.

    12 HALL | I-30

    Vip Ahmet 2019 yılında kurulmuş olup sektörün en büyük üretici ve ihracatçılarından biri olma yolunda ilerlemektedir. 7500 m2'lik fabrikası İstanbul Silivri'de kuruldu. Yeni dönem makine parkurunda aylık 1.500.000 adetin üzerinde üretim kapasitesine sahiptir. Vip Ahmet, fonksiyonel, farklı ve daima yenilikçi ürünleriyle ürün yelpazesini her geçen gün genişletmektedir. Her geçen gün genişleyen bir ürün portföyüne sahiptir. İstikrarlı fiyat politikası ve kalitesiyle ulusal firmalarda ve yerel pazarda aranan bir marka haline gelmiştir.

  • WİELLA (REALTEKNO MAKİNE OTOMASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    WİELLA (REALTEKNO MAKİNE OTOMASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    11 HALL | D-22

    Wiella, ahşap mutfak ve dekorasyon ürünlerinde öncü bir marka olarak öne çıkıyor. Estetik, fonksiyon ve özgünlük Wiella'nın ürünlerinin temelini oluşturuyor. Firma, müşterilerine sadece kaliteli ahşap ürünleri sunmakla kalmayıp aynı zamanda farklı geometrilerde ve yaratıcı tasarımlarda ürünlerle evleri kişiselleştirmelerine olanak tanıyor. Wiella, uzman tasarım ekibi sayesinde müşteri taleplerini karşılamak için özgün çözümler sunuyor. Her parça, titiz bir işçilik ve modern teknolojiyle üretilerek zarafet ve dayanıklılığı bir araya getiriyor. Wiella, evinizi benzersiz kılmak için tasarlanmış ahşap ürünlerle yaşam alanlarınıza dokunuş katıyor.

  • YİĞİT KRİSTAL AYDINLATMA SAN. VE TİC. - EMİN TULU
  • Placeholder

    YONCA LİNES EV GEREÇLERİ VE TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | C-34

    Lines, yüksek kalitede çelik tencere takımları, çelik çaydanlıklar, düdüklü tencereler, çay semaverleri, granit-seramik-teflon tencere takımları ve granit çaydanlıklar üretmektedir.

  • Placeholder
  • ZENSAN (KAYTELSAN METAL İNŞ. NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    ZENSAN (KAYTELSAN METAL İNŞ. NAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | J-22

    DEMİREZEN GRUP, bünyesindeki KAYTELSAN ve ZENSAN markaları ile kurulduğu 2002 yılından bugüne dek aralıksız olarak sürdürdüğü faaliyetlerinde “güven ve özen” ilkelerine verdiği büyük önemle hizmet vermektedir.CNC Tel Bükme ve Robot Kaynak Makinaları ile Tam Otomatik Krom Kaplama Tesisi ve Tam Otomatik PE Kaplama Tesislerinden oluşan son teknoloji makina parkuru, yetkin personeli ve geniş perspektifi ile sektör ihtiyaçları doğrultusunda sektörde sahip olduğu konumunu her geçen gün daha da güçlendirmeye devam etmektedir. ZENSAN markamız, AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ,RUSYA ve AVRUPA BİRLİĞİ ülkelerinde resmi olarak tescillidir. Kaliteli iş anlayışı ve yüksek teknoloji makine parkuru ile müşteri memnuniyetini temel alanlar için doğru çözüm ortağınız olabiliriz.

  • ZERPAK AMBALAJ PLASTİK VE LÜKS HIRD. SAN. DIŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

    ZERPAK AMBALAJ PLASTİK VE LÜKS HIRD. SAN. DIŞ. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-13

    Zergroup bünyesinde İstanbul'da faaliyet gösteren Zerpak Ambalaj firması yine kardeşi firması olan Zerplast firması ile birlikte çöp torbaları, temizlik fırçaları, çekçekler, paspas setleri, faraş setleri, tuvalet fırçaları ve benzeri plastik temizlik ürünleri üretmektedir. Bahsi geçen ürünleri en yeni ve en modern teknolojiye sahip fabrikalarında deneyimli ve uzman ekipler eşliğinde üretmekte olup sürekli olarak kendini yenilemektedir. Bünyesinde Starplus ve Viora markaları yer alıp gelişmiş dağıtım ağı sayesinde bu markalara Türkiye'nin her tarafında ulaşılabilmektedir. Ayrıca müşteri markasıyla da üretimler yapabilmekte ve 30'dan fazla ülkeye de ihracatı bulunmaktadır.

  • ZİLAN DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    ZİLAN DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-28

    Zilan Group, Türkiye'nin en büyük Elektrikli ve Elektriksiz Ev Eşyası şirketlerinden biri olmasına rağmen, odak noktamız her zaman müşterilerimize Elektrikli ve Ev Eşyalarında mümkün olan en iyi deneyimi sunmak olmuştur.Dürüstlüğümüzü ciddiye alıyoruz çünkü hizmet verdiğimiz müşteriler üzerinde olumlu bir etki yaratmaya önem veriyoruz.Zilan, başta Balkanlar olmak üzere Asya ve Arap bölgesinde işbirliği yaptığımız firma ve müşterilerimizin güvenini kazanarak saygın firmalardan biri haline gelmiştir.Firmamız İhracatçı birliklerin "İlk 1000 İhracatçı" listesinde yer almaktadır.

  • ZİRVE PLAST FIRÇA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ZİRVE PLAST FIRÇA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-12

    herzaman müşteri memnuniyeti ve kaliteli üretim

  • ZUCCİ (KAVSAN PLASTİK VE METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.)

    ZUCCİ (KAVSAN PLASTİK VE METAL SAN. TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | H-21

    1975 yılından beri sektörde olan Kavsan Plastik Ve Metal San. Tic. Ltd. Şti. firmamızın ana faaliyet konusunun temelini plastik ve ahşap ürünler oluşturmaktadır. 2015 yılında marka yatırımı yapılarak Zucci Markamız hayata geçirilmiştir. Firmamız yıllar itibari ile geliştirdiği makine parkuru ile kendi tasarımı olan ; plastik , ahşap ve seramik ; kaliteli sofra – mutfak ürünleri imalatı yapmaktadır. Yurtiçinde kurumsal firmalara , Anadolu ‘daki toptancılara satışın yanında Avrupa, Güney Amerika , Afrika ve Orta Asya’ya ihracatımız mevcuttur.

  • Placeholder

    ZÜCDER - ZÜCCACİYECİLER DERNEĞİ

    11 HALL | C-11

    ZÜCDER-Züccaciyeciler Derneği 2004 yılında kurulmuş olup, porselen, seramik, cam, plastik, metal, ahşap sofra ve mutfak eşyasından hediyelik dekoratif eşya, endüstriyel mutfak ve elektrikli ev aletlerine kadar geniş bir yelpazeden oluşan ev ve mutfak eşyaları sektörünün çatı sivil toplum örgütüdür. ZÜCDER, üyelerinin fuar organizasyonlarında üyelerine kolaylıklar sağlamak, yurtiçi ve yurtdışı fuarlarına müşterek iş seyahatleri tertip etmek, üyelerini fuar dışında da bir araya getirerek, ortak sorunları ve çözüm yollarını tespit etmek, sektörde birlik ve beraberliği geliştirmek amacıyla sektörü kucaklamaktadır. ZÜCDER, Dünya’nın 3. Avrupa’nın 2. büyük Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı ZUCHEX’in ve yine HOST İstanbul Fuarları'nın tek resmi destekçisi sektör derneğidir.