15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • MESSER ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    MESSER ORMAN ÜRÜNLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-34

    Messer Home Style estetik ve fonksiyonu bir araya getirerek evinizi benzersiz kılan dekoratif ahşap ev ve aydınlatma ürünleri tasarlar ve üretir. Doğanın sıcaklığını ve modern tasarımı birleştiren ürünlerimizle evlerinize sıra dışı bir atmosfer katıyoruz. Her bir ürünümüzde kalite standartlarımızdan ödün vermeden, sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen ahşap malzemeleri kullanıyoruz. Dekoratif objelerimiz, evinize özgün bir karakter kazandırırken, aydınlatma ürünlerimiz ise mekânınıza yumuşak ve davetkar bir atmosfer sunar. Messer Home Style olarak misyonumuz, müşterilerimize özgün tasarımlarla kaliteli ürünleri bir araya getirerek evlerini özel kılmalarına yardımcı olmaktır. Modern teknolojiyi ve geleneksel zanaatı birleştirerek ortaya çıkardığımız ürünlerimiz, tarzınıza ve yaşam tarzınıza uyum sağlar.

  • MESTAŞ METAL ENDÜSTRİ SAN. VE TİC. A.Ş.

    MESTAŞ METAL ENDÜSTRİ SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | J-29

    1973 yılında Kayseri’de kurulan Mestaş Metal Endüstri ve Sanayii A.Ş, midi fırından elektrikli quartz sobaya, gazlı pişiriciden barbeküye kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip olan ve bu ürünlerinin hem tasarımında hem de üretiminde uzmanlaşmış Türkiye’nin önde gelen firmalarından biridir.

  • Placeholder

    MİSS BETTY (MİM EV GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    11 HALL | F-12

    HAYATINIZI MUTFAĞINIZA YANSITAN TASARIMLARIN ADI MİSSBETTY

  • MOTORFAN ELEKTRİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • MUGİSS (PİLKASAN VE METAL ENJEKSİYON KALIPÇILIK - ÖZGÜR KARACA)

    MUGİSS (PİLKASAN VE METAL ENJEKSİYON KALIPÇILIK - ÖZGÜR KARACA)

    12 HALL | I-14

    Enjeksiyon kalıp üretimi ve plastik parça üretimi faaliyetleri için 2009 yılında kurulan firmamız 2022 yılında “Mugiss” markası ile mutfak gereçleri alanında ürün üretimine başlamış bulunmaktadır. Ürünlerimizin tasarım, kalıp üretimi ve parça üretimi gibi tüm üretim süreçlerini kendi bünyemizde gerçekleştiriyoruz. Yenilikçilik, kalite ve tüketici odaklı olmak daima ön plandadır. Kısa sürede ürünlerimize olan ilginin artmasıyla başta ihracat olmak üzere, market ve mağaza zincirleri, toptancı ve e-ticaret kanallarında müşteri deneyimine sahip olduk. Mutfak ve ev gereçleri alanında yenilikçi ve pratik ürünler üretip, ürünlerimizi rekabetçi fiyat düzeyinde tüketicilerle buluşturmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz ise ürettiğimiz ürünler ve üretim tecrübelerimizle markamızı daha bilinir hale getirmektir.

  • MUMSAN PARAFİN MUM SAN. TİC. A.Ş.
  • MUTLU ANKASTRE SAN. LTD. ŞTİ.

    MUTLU ANKASTRE SAN. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | K-20

    mutlu ankastre ev aletleri ltd. ankastre fırın, ocak ve davlumbaz sac parçaları üretmekte olup, kendi fırın-davlumbaz modellerine sahiptir.

  • NEHİR MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. A.Ş.
  • Placeholder

    NERGİS (KOMEKS MAKİNA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.)

    12 HALL | L-10

    Islak & Kuru, Kuru tip , Su Filtreli Elektrikli Süpürgeleri üretmekteyiz. Gerekli tüm onaylara ve test raporlarına sahibiz

  • NÖBETOĞLU EV VE MUTFAK EŞY. MOB. DAY. TÜK. MAL. PLAS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    NÖBETOĞLU EV VE MUTFAK EŞY. MOB. DAY. TÜK. MAL. PLAS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | I-10

    NÖBETOĞLU EV VE MUTFAK EŞYALARI MOB. DAY. TÜK. MAL. PLAS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2011 YILINDA KAYSERİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE ÜTÜ MASASI VE ÇAMAŞIR KURUTMALIK ASKISI İMALATINA BAŞLAMIŞTIR. 2015 YILINDA ARTAN YURTİÇİ VE YURTDIŞI TALEPLERİNİ KARŞILAMAK AMACIYLA 5.500 m² AÇIK ALAN VE 4200 m² FABRİKASINDA ÜRETİMİNİ ARTTIRMIŞTIR. KALİTE, GÜVEN, VE İŞ AHLAKIMIZLA GEREK YURTİÇİ GEREK YURTDIŞINDA EN İYİSİNİ VE EN YENİSİNİ YAPMAK MÜŞTERİLERİMİZİN VE ÇALIŞANLARIMIZIN KOŞULSUZ TATMİN VE MEMNUNİYETİ BİZİM EN ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZDİR. TÜM HİZMET VE ÜRÜNLERİMİZDE EN İYİSİ OLMAYA DEVAM EDEREK SEKTÖRDE ÖNCÜ VE ÖRNEK ŞİRKET OLMAKTIR.

  • NURTAŞ MUTFAK MALZ. İNŞ. SAN. PAZ. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    NURTAŞ MUTFAK MALZ. İNŞ. SAN. PAZ. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | B-40

    2014 yılında kurulan Nurtaş Mutfak Gereçleri şirketi, çaydanlık, cezve, sürahi ve ayrıca elektrikli çaydanlık ve semaver gibi çok çeşitli paslanmaz çelik ürünler üretmektedir. Son yıllarda alüminyum ve teflon için ürün yelpazemizi genişlettik. Birinci kalite mutfak eşyası ürünlerimizi başta Avrupa ve Orta Doğu olmak üzere 25'ten fazla ülkeye ihraç etmekteyiz. Müşteri portföyümüzü genişletmek amacı ile firmamız ulusal ve uluslararası ticaret fuarlarına büyük önem vermekte ve katılmaktadır.

  • OMAK EV GEREÇLERİ VE ISITMA SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    OMAK EV GEREÇLERİ VE ISITMA SİST. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-14

    Yaklaşık 50 senedir üretim faaliyetlerini sürdüren firmamız OMAK, plastik mutfak ve ev gereçleri, hırdavat, temizlik ve banyo aksesuarları sektöründe imalat yapmaktadır. Aynı zamanda, pencere ve kapı sinekliği, elektrikli battaniye ve benzeri lokal vücut ısıtıcıları tarzında sezonluk ürünlerin imalatını uzun yıllardır sürdürmektedir. 100 ‘ün üzerinde çalışanımız, 5 kıtada 40 ‘ın üzerinde ülkeye ihracatımız ve Türkiye ‘deki tüm ulusal, yerel, yapı, kozmetik ve discount marketlerle direkt ve/veya toptancılarımız üzerinden ticaretimiz mevcuttur. Aynı zamanda PL üretim yapmaktayız. ( Örn. Metro – ARO, Carrefour, Miniso, Jumbo, Otto’s, Kasanova, Betterware vb.) Sertifkalarımız: BSCI, BRC, ISO