15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2023 Katılımcı Listesi

  • OMEK ELEKTRONİK DIŞ TİC. VE SAN. A.Ş.

    OMEK ELEKTRONİK DIŞ TİC. VE SAN. A.Ş.

    12 HALL | K-42

    OMEK Elektronik, misyonu ve vizyonu doğrultusunda kurulmuş olup, Çin ve Hong Kong da mevcut ofisleriyle beraber emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Günümüzde iş dünyasında büyüme ve gelişme çabaları sonucu giderek karmaşıklaşan bilgi akışlarının yönetilmesinin güçleşmesi, rekabetin zorlaması, teknolojinin giderek sınırlarına dayanması gibi olgular, şirketleri zorunlu olarak farklı çözüm arayışlarına yöneltmiştir. Kurulduğu ilk günden itibaren başarının, ancak kaliteli ürün, hizmet, süratli servis, tecrübeli ve bilgili bir ekip ile elde edilebileceğinin bilincinde olan OMEK Elektronik, değerli üreticilerimize üretim öncesi, sırası ve sonrasında ürün ve hizmetler sunarak ekonomi ve yaşama değer katmak hedeflerini ilke edinmiştir.

  • Placeholder
  • Placeholder

    OPTİMUM SERAMİK PLASTİK METAL İML. VE TOPTAN TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | G-32

    2011’ de, İstanbul’ da küçük bir atölyede başlayan yolculuğuna, 2017' de atılan markalaşma adımları ve bugün 2500 m² ' lik kendi fabrikasında üretimine devam eden; 20’ den fazla ülkeye Optimum SPM Mintylife markasıyla ihracat yapan bir genç ve dinamik bir firmayız. "Birlikte daha iyiye" prensibiyle siz müşterilerimize, "Özgün ve Farklı" tasarımlarıyla plastik saklama kaplarından çerez servis tabaklarına, özel koleksiyon mutfak ürünlerinden şık organizerlere, kesim tahtalarından pratik ev gereçlerine kadar sunan Optimum, günümüz insanının evrensel hale gelmiş çoğu ihtiyaçlarını karşılamaya hazırdır. Ürün çeşitliliğine önem veren firmamız, ihracattaki tecrübesi ile kendi yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

  • ORGANİZERS PLASTİK METAL SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    ORGANİZERS PLASTİK METAL SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-12

    Firmamız 2011 yılında ürünlerini fason üretim yaptırarak imalat sektörüne girmiştir. 2016 yılında yaptığı yatırımlarla, sattığı ürünlerin imalatını kendi bünyesinde yapmaya başlamıştır. Şu an 2000 metrekare alanda imalatını yapan firmamız, kalite müşteri ağı ile her zaman güçlü yapısı ile yenilikçi yatırımlarına devam etmektedir. Yurt içinde birçok discount ve ulusal marketlerle direkt olarak çalışan firmamız, yurt dışında da bayilikler oluşturmaya çalışmaktadır. Firmamız, %70 ihracat hedefimiz için, yurt dışı pazarlama ağını genişletmeye çalışmakta ve bunu yaparken yurt dışında ki ülkelerdeki müşterilerimizle bayilik anlaşmaları imzalamaktadır.

  • ÖDÜL DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
  • ÖNCÜ MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. A.Ş.

    ÖNCÜ MUTFAK EŞYALARI SAN. VE TİC. A.Ş.

    11 HALL | C-26

    1955 yılında kurulan ve Kahramanmaraş’ta bakırcılık sektöründe gösterdiği yoğun faaliyet ve başarıya 1985’te alüminyum mutfak eşyaları sektörünü dâhil ederek Türkiye çapında geniş bir müşteri ağına sahip olan firma 2000’li yıllarda ürün yelpazesini daha da genişleterek yanmaz–yapışmaz mutfak eşyaları üretimine başlamıştır. 2004 yılında ise alüminyum levha İmalatına başlayarak entegre tesis olmuştur. Bunların yanı sıra 2012 yılında ürün çeşitliliğini arttırmak ve müşterilerine yeni ürünler sunmak adına çelik mutfak gereçleri üretimine de başlamıştır. * Üretiminin %50’sini dış ülkelere pazarlayan Öncü Mutfak Eşyaları bugün için Türkiye’nin tüm kentlerine ulaşmış ve mutfak eşyaları sektörünün duayen firmaları statüsüne ulaşmıştır.

  • ÖZVERLER RESİM ÇERÇEVE SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.
  • PAKTEL MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    PAKTEL MUTFAK GEREÇLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-54

    1979 yılında kurulmuş olan Paktel firması: mutfak gereçleri sektöründe faliyet gösteren imalatçı bir firmadır, başta süzgeç olmak üzere kevgir rende çırpma teli. yağ sıçratmaz, soyacak, açacak, örtücü, cips kızartma teli, püre makinası gibi mutfakta kullanılan gereçlerin üretimini yapıyoruz.

  • PARLAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    PARLAR ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-47

    22 yıl önce İran’ın Tebriz kentinde faaliyetine başlayan Parlar halihazırda 120den fazla firma ile işbirliği yapmaktadır. 350nin üzerinde ürün yelpazesine sahip olan firmamız, her yıl 150 ürünü yeniden tasarlamakta ve yeni ürünler piyasaya sürmektedir. 600 kişilik kadromuzda Ar-ge bölümünde 100 mühendis ve teknisyen çalışmakta ve ürünlerin tüm tasarım ve montaj süreçleri firmamızın kendi çatısı altında gerçekleştirilmektedir. Parlar davlumbaz, fırın, ocak, buzdolabı, kombi, çamaşır makinesi ve diğer ev eşyalarına yönelik her yıl 12.000.000 addedin üzerinde elektronik kart üretmektedir. Firmamız benimsediği yüksek kalite politikasından ödün vermeden her geçen gün üretim miktarını arttırmaktadır ve bu sayede uzun

  • PARLAX TEMİZLİK VE TÜKETİM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ.

    PARLAX TEMİZLİK VE TÜKETİM ÜRÜNLERİ LTD. ŞTİ.

    12 HALL | J-50

    Biz PARLAX Temizlik Olarak Türkiyede Temizlik Ürünleri Üretimini yapan ve İhracatını Yapan Türkiyenin Öncü Markalarından Biriyiz. PARLAX ailesi olarak Mikrofiber Bezler, Temizlik Süngerleri ve Temizlik Moplarını kendi Fabrikamızda üretip ; ASYA-AVRUPA-ORTA DOĞU VE BALKANLAR da yaklaşık 30 Ülkeye ihracatını Gerçekleştirmekteyiz. Mikrofiber Bez Üreticisi , Temizlik bez üreticisi , Bulaşık süngeri üreticisi, Temizlik süngeri üretici , Temizlik Paspas üreticisi olarak ürerün çeşitlerimizin tamamı olan temizlik ürünleri üretip pazarlamasını ve dağıtımı yapmaktan GURUR duyuyoruz. PARLAX Ailesi olarak, 10 Yıllık iş tecrübemizle Müşterilerimize Kaliteli ürün sunmak ve üretmek için Bütün gücümüzle çalışmaktayız.

  • PİYERMARY ENAMEL MADENCİLİK İHR. İTH. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.
  • POLİMOD PLASTİK ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    POLİMOD PLASTİK ÜRÜN. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-40

    Polimod Plastik Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Ege'nin kalbi Manisa - Salihli Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteriyoruz. 4 bini metrekaresi kapalı olmak üzere toplamda 7 bin 500 metrekareyi aşan geniş bir alanda BAHÇE & PET ürünleri, veEv Gereçleri üzerine hizmet veriyoruz. Tam teşekküllü fabrikamızda 750'den fazla kalıp kullanarak geniş bir ürün yelpazesini beğeninize sunuyoruz. Gönül verdiğimiz bu sektörde gerek birinci sınıf ürün kalitemizle gerekse sürekli gelişen çeşitlerimizle sizlerle tanışmayı arzu ediyoruz.