15-18 ŞUBAT 2024, TÜYAP BÜYÜKÇEKMECE FUAR MERKEZİ, İSTANBUL

2020 TRENDLERİ & EV VE MUTFAK EŞYALARI SEKTÖRÜNÜN BEKLENEN BULUŞMASI

Sürdürülebilirliğe yönelik artan müşteri talebi, yeni yılın trendlerinde önemli bir rol oynuyor. 2020, geçmişin ve geleceğin, doğa ve teknolojinin günlük yaşam tasarımlarında buluştuğu yıl olacak. Mint yeşili ve lila renklerinin ilham vereceği sade ve modern tasarımlar yeni yılda vitrinlerinizde mutlaka olması gereken ürünlerin başında geliyor.

2020 tasarım modasına dahil olmak için ürün tercihlerinizi nasıl şekillendirmeniz gerektiğini biliyor musunuz?

MİNT YEŞİLİ VE LİLA

Tasarım yönünden sade, minimal, güven duygusu yaratan Mint Yeşili, aynı zamanda teknoloji, bilim ve doğa arasındaki uyumu da ifade ediyor. Hem geleceğe yönelik hem de doğaya ait elementleri barındıran Mint Yeşili, dekorasyon trendlerinde retro – fütüristlik tasarımlara ilham verecek. Doğada nadir görülen bir renk olan Lila, mavinin sakinliğini ve kırmızının enerjisini birleştiriyor. Sakinleştirici ve yatıştırıcı etkiye sahip Lila ilham verici tasarımlar oluşturmak için ideal bir renk olarak öne çıkıyor. Mint yeşili ve Lila ile beraber turkuaz, yeşil ve mavi tonlarını da yine 2020’de çokça görüyor olacağız.

KARLI ANLAŞMALAR YAPIN VE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN

NEDEN HOST İSTANBUL'U ZİYARET ETMELİSİNİZ?

Satın almacılar için bölgenin en önemli bahar sezonu ev ve mutfak eşyaları fuarı olan HOST İstanbul için son 3 aylık döneme giriyoruz. Yeni yılın ilk çeyreğinde karlı anlaşmalarla en iyi ürünleri tedarik etme şansını sunacak olan HOST Istanbul bölge ticareti için kilit buluşma noktası olarak, satın almacılara dünyanın başka hiçbir yerinde bulamayacakları yeni ürünler tedarik etme fırsatını vadediyor.

Küresel seviyede üretim yapan pek çok yerli şirket sayesinde, ev eşyaları endüstrisi Türkiye’nin ana ihracat alanlarından biridir. 10 milyar dolar değerinde olan Türk ev ve mutfak eşyaları sektöründe faaliyet gösteren şirketler, üretim becerileriyle tüm dünyada tanınmaktadır. Sektördeki hemen hemen her şirketin ihracat tecrübesine sahip olması ve ürünlerini yıllardır aktif olarak dünyanın çeşitli bölgelerine gönderiyor olması, satın almacıların her türlü tedarik ihtiyacını karşılayacaklarını kanıtlar nitelikte.

YERLİ ÜRETİM VE FİYAT AVANTAJI

Esneklik, fiyat avantajı ve lojistik avantajlarının yanı sıra Türk plastik üreticileri yenilikçi ve kaliteli ürünler sunma konusunda her zaman başarılı olmuştur.

İngiltere, Avrupa Birliği üyesi ülkeler ve Amerika başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihracat yapan tecrübeli üreticilerle bir araya gelerek, perakende işinizde sizlere avantaj sağlayacak ürünler tedarik edebilirsiniz. Esnek üretim kabiliyeti ve küresel standartlara uygun, kaliteli ürünler ile müşterilerinizi cezbedin!

Ev ve mutfak eşyası satın almak isteyenler alıcılar için en doğru adres olan HOST Istanbul, tamamı yerli üreticilerinden oluşan katılımcı firmaları ile aradığınız tüm ürünleri tek çatı altında bulma garantisi veriyor.

Kayıt Olun